Prognoza meteo 9 aprilie. Vremea va fi frumoasă şi în a doua zi de Paşte

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
08/04/2018, 00:00
Prognoza meteo 9 aprilie. Vremea va fi frumoasă şi în a doua zi de Paşte

Vremea va fi caldă pentru această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice şi se va menţine predominant frumoasă. Ziua cerul va fi mai mult senin, iar noaptea se va înnora temporar în regiunile vestice şi pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, unde viteza la rafală va mai depăşi 55…60 km/h, dar trecător şi la cote mai reduse şi în nordul Moldovei, precum şi în zonele de munte şi pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 27 de grade, valori mai mici urmând a se înregistra în zona litoralului, unde vor fi 11…14 grade, iar cele minime se vor încadra între 3 şi 13 grade, mai coborâte până în jur de -2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde vor fi condiţii de brumă. Spre sfârşitul intervalului în sud-estul teritoriului, local se va forma ceaţă.

Prognoza meteo 9 aprilie. În Bucureşti vor fi 22 de grade Celsius

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade, mai scăzută în zona preorăşenească, unde vor fi condiţii de ceaţă.