Prognoza meteo 8 octombrie. Plouă pe arii extinse

Filon Stan   
în Hotnews
08/10/2017, 00:10
Prognoza meteo 8 octombrie. Plouă pe arii extinse

Vremea va fi în continuare mai rece decât obişnuit în prima decadă a lunii octombrie, chiar dacă temperaturile diurne vor fi uşor mai ridicate decât în ziua precedentă.

În regiunile sud-estice înnorările vor fi persistente, va ploua pe arii extinse şi în cantităţi mai însemnate în special pe parcursul zilei, când se vor cumula local peste 30…40 l/mp, iar vântul va continua să sufle tare, cu precădere în Dobrogea unde rafalele vor depăşi 80…90 km/h. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 8 octombrie. Temperatura maximă atinge 18 grade Celsius

În restul ţării înnorările vor fi temporare, ploile vor fi slabe şi izolate, mai ales noaptea, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, temporare. La munte, cu precădere la altitudini de peste 1600 m, vor predomina ninsorile, ce vor fi mai fi consistente în Carpaţii de Curbură şi estul Meridionalilor, iar pe creste va fi viscol.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade, izolat in est si in sud-est şi 18 grade in Oltenia, iar cele minime între 3 şi 10 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×