Prognoza meteo 8 mai. Vremea va fi călduroasă, dar va ploua pe arii extinse

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/05/2018, 17:09
Prognoza meteo 8 mai. Vremea va fi călduroasă, dar va ploua pe arii extinse
Prognoza meteo 8 mai

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 8 mai. Vremea va fi caldă, dar și în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate în zonele de munte și în regiunile estice și sud-estice, unde pe arii relativ extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul țării, cerul va fi variabil, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta local, cu precădere după-amiaza și seara. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cădea grindină.â

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată, îndeosebi în timpul ploilor, posibil și cu aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade pe litoral și 29 de grade in sudul Munteniei, iar cele minime între 7 și 17 grade.

Prognoza meteo 8 mai. În București vor fi 28 de grade Celsius

În București, cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales spre seară și în cursul nopții, când vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×