Prognoza meteo 8 iunie 2018. Vreme instabilă

Maria Cristina   
în Prognoza meteo
07/06/2018, 16:26
Prognoza meteo 8 iunie 2018. Vreme instabilă

Prognoza meteo 8 iunie 2018. Vreme instabilă – Meteorologii își mențin avertizările, iar vremea rămâne în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului. Vremea va fi caldã, chiar deosebit de caldã în vestul și centrul și sudul extrem al țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în regiunile nord-vestice și centrale, precum și în zonele de deal și de munte, unde vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, posibil cu aspect de vijelie. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala local, dupã-amiaza și noaptea.

Pe arii restrânse vor fi cantități de apă mai însemnate și cãderi de grindinã. Temperaturile maxime se vor situa între 22…24 de grade pe litoral și 32…33 de grade în zonele de câmpie și podiș din vestul, sudul și centrul țãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dealurile de Vest.

Vremea în București

În Bucuresti, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 30-31 de grade celsius, iar cea minimă de 16-18 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×