Prognoza meteo 8 august! Vremea se menține călduroasă, dar va mai și ploua!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/08/2018, 17:56
Prognoza meteo 8 august! Vremea se menține călduroasă, dar va mai și ploua!
Prognoza meteo 8 august

Meteorologii au emis prognoza meteo 8 august! Astfel, vremea se va menține călduroasă îndeosebi în zonele de câmpie din vestul și sudul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, în special după-amiaza, la munte și în sud-vestul țării, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 9 grade în depresiuni și 22 de grade în Dealurile de Vest și în deltă. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic în regiunile vestice și sud-vestice și pe arii mai restrânse în cele sud-estice.

Prognoza meteo 8 august. În București vor fi 32 de grade Celsius

Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×