Prognoza meteo 7 octombrie. Cum va fi vremea în București, Iași, Brașov și Cluj-Napoca. Zonele în care va ninge

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru data de 7 octombrie. Astfel, aflăm că vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a țării, dar îndeosebi în nord-estul țării. Cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul și estul țării, unde va ploua pe arii extinse, iar în restul teritoriului înnorările vor fi temporare și ploile se vor semnala pe arii restrânse. În zonele montane și submontane, mai ales ale Carpaților Orientali și Meridionali, precipitațiile vor fi predominant sub formă de lapoviță și ninsoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în nordul Moldovei și 18 grade în sudul Olteniei.

Vremea la București

Vremea va fi rece. Cerul va avea înnorări și trecător vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

Prognoza meteo 7 octombrie

Vremea la Iași

Prognoza meteo pentru Iași nu este una tocmai bună, deoarece toamna pare că s-a instalat deja. Temperaturile maxime vor atinge 10 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la zero grade Celsius. În plus, va ploua în prima parte a zilei, iar vântul va sufla cu 13 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 7 octombrie

Vremea la Cluj-Napoca

În Cluj-Napoca se anunță o vreme rece. Chiar dacă soarele își va face apariția pe cer, temperaturile maxime nu vor depăși 12 grade Celsius, iar cele minime vor scădea până la zero grade Celsius. Vântl va sufla cu 7 kilometri pe oră și sunt 25% șanse de precipitații.

Prognoza meteo 7 octombrie

Vremea la Brașov

Vremea va fi una mohoâtă la Brașov. Temperaturile maxime nu vor depăși 9 grade Celsius, iar cele minime vor scădea pânăa la 2 grade Celsius. Ziua este posibil să plouă, deși soarele ăși face apariția sporadic pe cer, iar vântul va adia cu 6 kilometri pe oră.

Prognoza meteo 7 octombrie