Prognoza meteo 7 martie. Vremea se încălzeşte în toată ţara

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
06/03/2018, 00:00
Prognoza meteo 7 martie. Vremea se încălzeşte în toată ţara

Vremea se va încălzi şi va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această dată în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa între 4 grade în nordul Moldovei şi 16 grade în Banat, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 6 grade.

Cerul va fi mai mult noros şi se vor semnala precipitaţii în vestul, nordul şi centrul ţării şi pe arii mai restrânse în rest. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar la munte mixte, favorizând depunerile de polei. Vântul va avea intensificări cu precădere în cursul zilei, la munte, dar trecător şi în celelalte regiuni. Local dimineaţa şi pe arii restrânse noaptea se va semnala ceaţă în zonele joase de relief, mai ales din sud şi est.

Prognoza meteo 7 martie. Vremea se încălzeşte în toată ţara

În Bucureşti, vremea se va încălzi şi va deveni mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade, mai coborâtă în zona preorăşenească. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii ca noaptea să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Mai ales dimineaţa se va semnala ceaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×