Prognoza meteo 7 august. Vremea rămâne călduroasă, dar cu ploi torențiale

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
06/08/2018, 17:48
Prognoza meteo 7 august. Vremea rămâne călduroasă, dar cu ploi torențiale
Prognoza meteo 7 august

Meteorologii au emis prognoza meteo 7 august! Astfel, aflăm că vremea va fi călduroasă îndeosebi în zonele joase din vestul și sudul țării și apropiată de normalul termic al perioadei în rest. Înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului vor fi, mai ales după-amiaza și seara, pe arii relativ extinse în regiunile sudice, sud-estice și în zona de munte și local în centru. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse și la cote mai reduse.

Temperaturile maxime se vor situa între 25 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 23 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic în regiunile sudice și sud-estice și pe arii mai restrânse în cele vestice.

Prognoza meteo 7 august. În București vor fi 31 de grade Celsius

Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate după-amiaza și seara când vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și posibil unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×