Prognoza meteo 6 septembrie. Temperaturile cresc, dar izolat vor cădea precipitaţii

Filon Stan   
în Hotnews
06/09/2017, 10:12
Prognoza meteo 6 septembrie. Temperaturile cresc, dar izolat vor cădea precipitaţii

Prognoza meteo 6 septembrie! Vremea se va încălzi astăzi în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în partea a doua a zilei când vor fi condiţii de precipitaţii în partea de nord a ţării şi izolat în rest. Temperatura maximă va atinge chiar şi 30 de grade, iar cea minima va coborâ până la 12 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru joi, 7 septembrie

Temperaturile vor creşte ceva mai uşor în partea de nord a ţării, unde sunt posibile ploi pe arii restrânse. Vântul va sufla cu intensificări la munte, unde izolat vor fi precipitaţii.Temperaturi maxime se vor încadra între 24 şi 31 de grade, iar cele minime între 10 şi 15 grade. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prognoza meteo pentru vineri, 8 septembrie

În regiunile vestice, sud-vestice, nordice şi la munte, vremea va fi în general frumoasă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturie maxime se vor încadra între 26 şi 31 de grade, iar cele minimă vor fi cuprinse între 12 şi 20 de grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×