Prognoza meteo 6 octombrie. Vremea se încălzeşte uşor în toată ţara

Filon Stan   
în Hotnews
06/10/2017, 01:12
Prognoza meteo 6 octombrie. Vremea se încălzeşte uşor în toată ţara

De joi, vreme se va încălzi uşor în toată ţara. Înnorări se vor semnala ziua în nordul teritoriului, iar noaptea şi în vest, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va fi slab şi moderat, cu intensificări în regiunile vestice şi nord-vestice, precum şi pe litoral, iar la munte va sufla tare.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17 şi 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, mai ridicate pe litoral, spre 16 grade. Firgul pune stăpânire vineri pe regiunile din vestul, centrul şi nordul ţării, unde va şi ploua. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 6 octombrie! La munte sunt aşteptate lapiviţe şi ninsori

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), în restul teritoriului, vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit pentru începutul lunii octombrie. În zona montană înaltă, precipitaţiile pot fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 13 şi 28 de grade şi cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 16 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×