Prognoza meteo 5 martie. Vremea se încălzeşte uşor în toată ţara

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
04/03/2018, 23:39
Prognoza meteo 5 martie. Vremea se încălzeşte uşor în toată ţara

Vremea se va încãlzi în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile maxime se vor situa între -1…0 grade în Oltenia şi nordul Moldovei şi 8…9 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -8 şi 2 grade. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile vestice şi sudice, însã doar pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe mixte în sud-vest.

Seara şi noaptea nebulozitatea va cuprinde treptat majoritatea regiunilor şi vor fi precipitaţii, mai ales ninsori la munte, în Oltenia şi izolat în Transilvania, mixte local în Muntenia şi predominant ploi, pe arii restrânse, în Banat, Crişana şi, posibil, în Dobrogea. Vor fi condiţii de polei, mai ales în sud. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã şi local în sud-vestul, sudul şi nord-estul teritoriului. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo 5 martie. Vremea se încălzeşte

În Bucureşti, vremea se va încãlzi, dar încã va fi mai rece decât în mod normal la aceastã datã. Temperatura maximã va fi de 2…3 grade, iar cea minimã de -3…-2 grade. Cerul va avea înnorãri, dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã, iar noaptea de ploaie slabã sau lapoviţã şi polei. Vântul va sufla în general moderat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×