Prognoza meteo 5 iunie. Vremea va fi foarte călduroasă, dar instabilă

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/06/2018, 19:14
Prognoza meteo 5 iunie. Vremea va fi foarte călduroasă, dar instabilă
Prognoza meteo 5 iunie

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 5 iunie. Vremea va fi caldă în toată țara, călduroasă la câmpie, dar instabilitatea atmosferică, deși la cote mai reduse față de zilele anterioare, se va menține. Astfel, în zonele montane și submontane și în partea de sud-sud-est a teritoriului, în a doua parte a zilei temporar înnorările vor fi accentuate și local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Izolat ploile pot avea caracter torențial și vor fi condiții de grindină. În celelalte zone, cerul va fi variabil, iar fenomene de instabilitate atmosferică se vor semnala pe spații mici. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 de grade pe litoral și 31 de grade in Moldova, iar cele minime între 9 și 19 grade.

Prognoza meteo 5 iunie. În București vor fi 30 de grade Celsius

În București, vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 30 de grade. Cerul va fi variabil, favorabil ploii de scurtă durată în a doua parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 16…17 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×