Prognoza meteo 4 noiembrie. Vremea se încălzeşte uşor, dar va ploua izolat

Filon Stan   
în Hotnews
04/11/2017, 07:45
Prognoza meteo 4 noiembrie. Vremea se încălzeşte uşor, dar va ploua izolat
Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei în estul, sudul şi centrul teritoriului, unde izolat va ploua slab. În zona montană înaltă, local mai sunt posibile precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în Delta Dunării şi în Banat.
Temperatura aerului se va menţine la valori în general apropiate de cele normale pentru începutul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse între 9 şi 15 grade şi minime între -1 şi 7 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi
000

Prognoza meteo 4 noiembrie. În Capitală vor fi 15 grade Celsius

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această dată, cu o maximă de 14…15 grade şi minima de 4…5 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.
Temperaturi în principalele oraşe
Bucureşti 15 grade Celsius
Buzău 14 grade Celsius
Bacău 12 grade Celsius
Iaşi 12 grade Celsius
Cluj-Napoca 11 grade Celsius
Satu Mare 13 grade Celsius
Deva 12 grade Celsius
Râmnicu Vâlcea 13 grade Celsius

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×