Prognoza meteo 4 iunie 2018. Rafale de vânt

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
03/06/2018, 19:38
Prognoza meteo 4 iunie 2018. Rafale de vânt

Meteorologii anunță  o vreme instabilă în continuare. Prognoza meteo anunță  furtuni și descărcări electrice în prima zi din săptămână în București, dar și în alte regiuni din țară. Se așteapă rafale de vânt.

Vor fi averse care vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină. Aceste manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala și la începutul săptămânii viitoare, local și temporar, în majoritatea regiunilor.

Potrivit  vremea.ro, în intervale scurte de timp sau prin cumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 15-20 l/mp și punctiform 40-50 l/mp. Astfel de fenomene vor fi și în restul teritoriului, însă pe arii mai restrânse.

 Vremea din 4 iunie la București

Furtună și descărcări electrice. Locuitorii Capitalei nu se vor bucura prea mult de veștile despre vreme. Prognoza meteo pentru București anunță furtuni și descărcări electrice, și ziua, și noaptea! Temperaturile mai scad cu două grade față de ziua precedentă, atingând maxima de  28°C. Minima nopții va fi de 17°C, ploile abundente vor curge atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Șansele de precipitații sunt 80% și se vor aduna cantități însemnate de apă, de până la  6 l/m².

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×