Prognoza meteo 31 mai! Vremea devine foarte călduroasă!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
30/05/2018, 19:46
Prognoza meteo 31 mai! Vremea devine foarte călduroasă!
Prognoza meteo 11 august

Meteorologii au emis prognoya meteo pentru data de 31 mai! Vremea va deveni călduroasă în majoritatea zonelor, astfel că temperaturile maxime, mult mai ridicate decât cele normale pentru sfârşitul lunii mai, se vor situa între 25 şi 34 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul şi nord-vestul ţării, mai accentuate după-amiaza când pe arii restrânse, în special în zona montană aferentă, vor fi ploi de scurtă durată şi descărcări electrice.

Vântul va sufla slab şi moderat. Minimele termice vor fi cuprinse între 5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi în jurul a 20 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo 31 mai! În Bucureşti vor fi 33 de grade Celsius!

În bucureşti, vremea va fi călduroasă, iar temperatura maximă, mai ridicată decât în ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 33 de grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab. Minima termică va fi de 16…18 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×