Prognoza meteo 30 iulie 2018. Ultima zi din iulie aduce ploi în cantități foarte mari

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
30/07/2018, 19:34
Prognoza meteo 30 iulie 2018. Ultima zi din iulie aduce ploi în cantități foarte mari

Prognoza meteo 30 iulie 2018. Ultima zi din iulie aduce ploi în cantități foarte mari – Aversele de ploaie însoțite de descărcări electrice și răzleț de grindină de dimensiuni mici și medii vor continuă să cadă pe spații destul de extinse în regiunile extracarpatice ale țării, în timp ce în restul regiunilor acestea se vor semnala doar în mod izolat.

Prognoza meteo 30 iulie 2018. Ultima zi din iulie aduce ploi în cantități foarte mari

În Moldova punctifom se vor acumula cantități de apa de până la 25-30 de mm. Vântul va suflă moderat în nordul Moldovei și în vestul Banatului și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 26 și 31 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei) și 28-33 de grade în restul regiunilor țării.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Vremea în București

În Capitală sunt așteptate furtuni cu fulgere dimineaţă și furtuni cu fulgere pe parcursul nopții. Așadar, ultima zi din iulie aduce ploi în cantități foarte mari. Temepraturile maxime vor atinge 30°C, iar cele minime vor fi de 21°C. Potrivit prognozei meteorologilor, ultima zi cu ploi și furtuni la București va fi miercuri, 1 august. De joi, vremea se va schimba radical.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×