Prognoza meteo 30 aprilie. Vremea rămâne foarte călduroasă, dar va ploua izolat

în Stiri de ultima ora
29/04/2018, 22:18
Prognoza meteo 30 aprilie. Vremea rămâne foarte călduroasă, dar va ploua izolat
Prognoza meteo 30 aprilie

Meteorologii au emis prognoza meteo 30 aprilie. Valorile termice se vor menține mult mai ridicate decât cele obișnuite în această perioadă din an. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după orele amiezii în nord-vest, în special la munte, iar seara și noaptea în partea de vest și sud-vest, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului și în zona montană înaltă, iar local și temporar și în Moldova.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18..19 grade pe litoral și 29 de grade in centrul si in vestul tarii, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 1…2 grade. În cursul nopții, în sud-est vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 30 aprilie. În București vor fi 27 de grade Celsius

În București, valorile termice vor fi în continuare mult mai ridicate decât cele normale la sfârșit de aprilie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×