Prognoza meteo 29 iunie. Vremea rămâne la fel de instabilă! Vezi unde va ploua!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
28/06/2018, 17:55
Prognoza meteo 29 iunie. Vremea rămâne la fel de instabilă! Vezi unde va ploua!
Prognoza meteo 8 iulie

Meteorologii au emis prognoza meteo 29 iunie! Instabilitatea atmosferică se va menține accentuată în cea mai mare parte a țării. Cerul va prezenta înnorări și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în regiunile estice, sud-estice și centrale și local în rest. Cu precădere în Moldova, Transilvania și zona de munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Izolat vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade in estul Transilvaniei și 28 de grade in nordul Crisanei si in Maramures, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

Prognoza meteo 29 iunie. În București vor fi 25 de grade Celsius

În București, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice și, posibil, intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×