Prognoza meteo 29 iulie 2018. Temperaturile cresc, dar nu scăpăm de ploi

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
28/07/2018, 18:23
Prognoza meteo 29 iulie 2018. Temperaturile cresc, dar nu scăpăm de ploi

Prognoza meteo 29 iulie 2018. Temperaturile cresc, dar nu scăpăm de ploi – Vremea va fi frumoasă astăzi, însă vor fi și câteva zone ale țării ușor instabile. Temperaturile mai cresc puțin, însă nu scăpăm definitiv de ploi.

Va fi cald în aproape toată țară.  În jumătatea nordică a teritoriului maximele vor urcă la prânz până la 27-32 de grade, în timp ce în cea sudică acestea se vor încadra în general între 30 și 35 de grade Celsius, în Lunca Dunării urmând să se resimtă un ușor disconfort termic.

Prognoza meteo 29 iulie 2018. Tmperaturile cresc, dar nu scăpăm de ploi

Cel mai răcoare va fi în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cel mai cald în partea estică a Luncii Dunării. Aspectul vremii va fi unul plăcut până spre orele prânzului, când pe spații relativ extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Totuși, nu se vor înregistra cantități prea importante de apă, doar la munte în mod izolat urmând să se strângă până la 15-25 de mm.

Vremea în București

Potrivit vremea ido, Duminică vom avea maxime după prânz de până la 28 de grade, valorile nocturne ale temperaturii în Bucuresti fiind situate în jurul a cca. 20 grade Celsius. Soarele își va face apariția în cursul dimineții, însă după-amiază revin ploile, însoțite de tunete și descărcări electrice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×