Prognoza meteo 28 septembrie. Vremea continuă să se răcească

Filon Stan   
în Hotnews
28/09/2017, 10:12
Prognoza meteo 28 septembrie. Vremea continuă să se răcească

Temperatura aerului va continua să scadă în majoritatea zonelor, dar cu precădere în jumătatea de sud-est unde vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii septembrie; valorile maxime se vor încadra între 13…14 grade în nordul Moldovei, estul Transilvaniei şi dealurile subcarpatice din Muntenia şi 21 de grade în Banat şi în sudul Crişanei.

Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de sud a teritoriului, dar numai izolat în extremitatea de sud-est va ploua slab. Noaptea cerul va fi variabil în sud şi senin în restul ţării, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde se va produce brumă şi 12 grade pe litoral. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo 28 septembrie aduce maxime de 17 grade Celsius în Capitală

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, mai ales ziua, în regiunile sudice şi sud-estice, cu viteze mai mari în estul Dobrogei unde rafalele vor atinge 55…60 km/h cu precădere în zona litorală.

În Capitală, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la această dată, cu temperaturi în scădere, astfel că maxima va fi de 16…17 grade, iar minima de 8…9 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare.

Închide ×