Prognoza meteo 28 martie. Vremea se încălzeşte dar va mai ploua

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
27/03/2018, 00:00
Prognoza meteo 28 martie. Vremea se încălzeşte dar va mai ploua

Vremea se va încălzi faţă de intervalul precedent. În jumătatea de nord a ţării vor fi înnorări temporare şi local vor cădea precipitaţii slabe, mixte la munte şi mai ales sub formă de ploaie în zonele mai joase. În restul teritoriului cerul va fi variabil şi doar izolat, după-amiaza şi seara, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare la munte şi pe arii restrânse în nord-vest şi în sud.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 grade în estul Transilvaniei şi 15 grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade. La începutul, dar mai ales la sfârşitul intervalului, se va semnala ceaţă în regiunile extracarpatice şi pe spaţii mici în rest.

Horoscop 28 martie. În Bucureşti vor fi 13 grade Celsius

În Bucureşti, vremea se va încălzi faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. La începutul, dar mai ales la sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×