Prognoza meteo 28 iunie. Ploile cad în continuare!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
27/06/2018, 17:49
Prognoza meteo 28 iunie. Ploile cad în continuare!
Prognoza meteo 28 iunie.

Meteorologii au emis prognoza meteo 28 iunie! Vremea se va menține instabilă și răcoroasă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii extinse în sudul, estul și centrul țării și local în rest.

În regiunile extracarpatice, precum și în zonele de munte, cantitățile de apă vor fi de 20…30 l/mp și izolat 40…60 l/mp. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade in estul Transilvaniei și 28 de grade in nordul Dobrogei, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 21 grade.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo 28 iunie. În București vor fi 25 de grade Celsius

În București, vremea se va menține instabilă și răcoroasă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, însemnate cantitativ, și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă, ușor mai ridicată decât în intervalul precedent, va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×