Prognoza meteo 28 iulie 2018. Ploi torențiale și inundații

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri mondene
27/07/2018, 20:26
Prognoza meteo 28 iulie 2018. Ploi torențiale și inundații

Prognoza meteo 28 iulie 2018. Ploi torențiale și inundații – În weekend vremea va fi cald în aproape toată țara. În jumătatea nordică a teritoriului maximele vor urcă la prânz până spre 27-32 de grade, în timp ce în cea sudică acestea se vor încadra între 30 și 35 de grade Celsius.

Cel mai răcoare va fi în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cel mai cald în partea estică a Luncii Dunării. Aspectul vremii va fi unul plăcut până spre orele prânzului, când pe spații relativ extinse vor cădea averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Totuși, nu se vor înregistra cantități prea importante de apa, doar la munte în mod izolat urmând să se strângă până la 15-25 de mm.

Vremea în București

Ploi masive în Capitală, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Sunt prognozate furtuni cu fulgere în formare și temperaturi mai ridicate decâ ziua precedentă. Temperaturile maxime se încadrează între 29°C și  20°C, iar cantitatea de precipitații atinge 2 l/m² pe timpul zilei și 2 l/m² pe timpul nopții. Vântul suflă moderat. Ploile sunt anunțate până la finalul lunii iulie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×