Prognoza meteo 28 aprilie. Vremea se încălzește

în Stiri de ultima ora
27/04/2018, 23:29
Prognoza meteo 28 aprilie. Vremea se încălzește
Prognoza meteo 28 aprilie

Meteorologii spun că vremea va deveni în general frumoasă și deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin în cursul nopții. Unele înnorări și cu totul izolat averse slabe și posibil descărcări electrice se vor semnala cu precădere în jumătatea de vest a teritoriului.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Occidentali, în special pe creste, în sudul Banatului și în Moldova, iar temporar și la cote mai reduse și în Oltenia și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 16..18 grade pe litoral și 29 de grade in Banat, iar cele minime între 4 și 17 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 28 aprilie. În București vor fi 27 de grade Celsius

În București, vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×