Prognoza meteo 27 iunie. Vremea rămâne închisă și rece!

Claudiu Ilie   
în Prognoza meteo
26/06/2018, 17:46
Prognoza meteo 27 iunie. Vremea rămâne închisă și rece!
Prognoza meteo 27 iunie

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 27 iunie! Vremea va fi în general închisă şi rece în cea mai mare parte a ţãrii. Vor fi averse în toate regiunile şi mai ales în estul şi în sud-estul ţãrii pe arii restrânse şi descãrcãri electrice. Cantitãţile de apã vor fi mai însemnate, local se vor depãşi 20…25 l/mp şi mai ales în sud, în est şi la munte, izolat, 40 …50 l/mp.

În Moldova, Dobrogea şi Bãrãgan vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în regiunile extracarpatice şi în zona montanã, cu viteze mai mari în Muntenia, pe litoral, pe crestele montane, zone unde la rafalã se vor depãşi trecãtor 55…60 km/h, şi pe suprafeţe mici în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 25 de grade, uşor mai ridicate, spre 27 de grade, în estul Moldovei şi în Dobrogea. Temperaturile minime se vor situa între 12 şi 22 de grade.

Prognoza meteo 27 iunie. În București vor fi 21 de grade Celsius

În București, vremea va fi închisã şi rece. Vor fi averse importante cantitativ, care în prima parte a zilei vor fi însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri pe parcursul zilei. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 16…17 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×