Prognoza meteo 26 septembrie. Temperaturile vor continua să crească

George Heisu   
în Hotnews
26/09/2017, 00:07
Prognoza meteo 26 septembrie. Temperaturile vor continua să crească

Valorile termice diurne vor continua sã creascã uşor în regiunile intracarpatice şi vor fi comparabile cu cele din ziua precedentã în restul ţãrii, astfel cã maximele vor fi cuprinse în general între 20 şi 24 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare, dar numai izolat şi trecãtor la munte şi în regiunile sudice şi sud-vestice va ploua slab.

Vântul va avea intensificãri în zona montanã, local în Dobrogea, Muntenia şi în sudul Banatului şi izolat în rest. Temperaturile minime se vor încadra între 2…3 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 16 grade pe litoral. Izolat vor fi condiţii de ceaţã. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prognoza meteo 26 septembrie. Cerul va avea unele înnorări

În Bucureşti, vremea va fi normalã termic. Cerul va avea unele înnorãri, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare în cursul zilei. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×