Prognoza meteo 26 iunie. Vremea rămâne răcoroasă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
25/06/2018, 17:45
Prognoza meteo 26 iunie. Vremea rămâne răcoroasă!
Prognoza meteo 26 iunie.

Vremea va fi în continuare răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în regiunile sudice și în zonele de deal și de munte, unde local vor fi averse și descărcări electrice. În restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala izolat, mai ales în regiunile vestice și centrale. Pe arii restrânse, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sud-estul țării și, de scurtă durată, asociat ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade in Maramures și 28 de grade in sudul Moldovei si in nord-estul Munteniei, cu cele mai ridicate valori în estul țării, iar cele minime se vor situa, în general, între 11 și 19 grade.

Prognoza meteo 26 iunie. În București vor fi 26 de grade Celsius

În București, vremea va fi răcoroasă și va deveni instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și, mai ales după-amiaza și noaptea, se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×