Prognoza meteo 25 octombrie. Vremea se ameliorează puţin, vântul îşi reduce din intensitate

Filon Stan   
în Hotnews
25/10/2017, 09:00
Prognoza meteo 25 octombrie. Vremea se ameliorează puţin, vântul îşi reduce din intensitate

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar regimul termic va fi mai scăzut decât cel specific acestei date. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, dar numai pe arii restrânse vor fi ploi slabe, ziua în regiunile sudice şi sud-vestice, iar noaptea în extremitatea nordică a teritoriului.

În zona montană, izolat se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar în prima parte a intervalului şi în sudul şi sud-estul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nordul Moldovei şi 15 grade în Dealurile de Vest. Temperaturile minime se vor încadra între 0 şi 7 grade. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prognoza meteo 25 octombrie. Vremea se va ameliora uşor, temperaturi de 12 grade Celsius în Capitală

În Bucureşti, vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar va fi rece pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, când doar trecător vor mai fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

Joi, vremea se va încălzi în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea nordică a ţării precum şi la munte, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, îndeosebi în zona montană. Temperaturile maxime, în jurul normelor climatologic specifice acestei perioade, se vor situa între 10 grade în Maramureş şi 20 de grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 şi 11 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×