Prognoza meteo 25 mai. Va fi în continuare cald, dar va ploua!

Claudiu Ilie   
în Prognoza meteo
24/05/2018, 17:12
Prognoza meteo 25 mai. Va fi în continuare cald, dar va ploua!
Prognoza meteo 25 mai

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 25 mai. Vremea va fi în continuare caldă, dar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi mai ales pe parcursul zilei se vor semnala averse şi descărcări electrice la munte, local în jumătatea de nord a ţării şi pe arii mai restrânse în rest. Izolat va cădea grindină şi se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate în intervale scurte de timp.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în est, în sud-est, iar de scurtă durată şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 30 de grade, iar cele minime între 9 şi 19 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo 25 mai. În București vor fi 29 de grade Celsius

În București, vremea se va menţine caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiază şi seara, când va creşte probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×