Prognoza meteo 23 iunie. Temperaturile scad drastic!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/06/2018, 17:40
Prognoza meteo 23 iunie. Temperaturile scad drastic!
Prognoza meteo 23 iunie

Meteorologii au emis prognoza meteo 23 iunie. Valorile termice – în scădere semnificativă față de intervalul anterior în special în regiunile extracarpatice – vor caracteriza la scara întregii țări o vreme răcoroasă, iar în nord și nord-est, chiar rece pentru această dată din an. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare ziua când, local în jumătatea de nord-est a teritoriului și în zonele montane și doar pe arii restrânse în rest va ploua; izolat se vor mai cumula cantități de apă de peste 10…15 l/mp.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări locale, mai ales ziua, cu viteze mai mari la munte, în est și în sud-est, dar și în extremitatea sud-vestică. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade in nordul Moldovei și 24 de grade in Oltenia, cu cele mai scăzute valori în nordul Moldovei, iar cele minime vor fi cuprinse între 3…4 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 14 grade pe litoral. Spre dimineață izolat se va semnala ceață.

Prognoza meteo 23 iunie. În București vor fi 21 de grade Celsius

În București, vremea se va răci accentuat, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 11…12 grade, mai scăzută în zona preorășenească. Pe parcursul zilei vor fi înnorări și ploi temporare, iar vântul va sufla în general moderat. Noaptea cerul se va degaja, iar vântul va diminua în intensitate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×