Prognoza meteo 23 aprilie. Vremea va fi călduroasă, dar va ploua izolat

în Stiri de ultima ora
22/04/2018, 22:40
Prognoza meteo 23 aprilie. Vremea va fi călduroasă, dar va ploua izolat
Prognoza meteo 23 aprilie

Vremea se va menţine deosebit de caldã pentru aceastã perioadã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în zonele montane şi submontane şi în centrul teritoriului unde local, mai ales dupã orele prânzului, vor fi averse şi descãrcãri electrice, precum şi în regiunile sud-estice unde astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii restrânse.

Noaptea înnorãri şi ploi vor fi în partea de nord-vest a ţãrii. Izolat cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte şi, de scurtã duratã, şi în restul zonelor, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 4…6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 15…16 grade în Dealurile de Vest.

Prognoza meteo 23 aprilie. În București vor fi 27 de grade Celsius

În București, vremea se va menţine deosebit de caldã şi va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în orele serii când vor fi condiţii pentru averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×