Prognoza meteo 22 septembrie! Vremea se menţine răcoroasă, cu ploi răzleţe

Filon Stan   
în Hotnews
22/09/2017, 11:18
Prognoza meteo 22 septembrie! Vremea se menţine răcoroasă, cu ploi răzleţe

Vineri 22 Septembrie 2017, vremea se va mentine răcoroasă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 13 şi 18 grade în Transilvania, Maramureş, Banat, Crişana şi Oltenia şi 17-22 de grade în Muntenia, Dobrogea şi Moldova, cu cele mai ridicate valori aşteptate a se înregistra în zona Bărăganului.

Cerul va fi temporar noros şi va ploua în regiunile vestice, nordice si centrale, la deal, la munte si local în restul teritoriului. Vor cadea ploi în aversă pe arii extinse în special în vest, centru şi nord, unde se mai pot acumula până la 15-20 de mm. Vântul va sufla tare în sud, cu rafale de până la 60-70 de km/h, în restul zonelor acesta urmând să fie slab, cel mult slab până la moderat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prognoza meteo 22 septembrie! Vremea se răceşte şi în Capitală

În Bucuresti, vremea va continua să se răcească si va deveni răcoroasă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Pe litoral, prognoza meteo 22 septembrie anunţă o vreme în general frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, maximele termice vor atinge 22 de grade Celsius, iar minimele vor fi de 13 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×