Prognoza meteo 22 iulie: Vremea devine caniculară! Ce temperaturi se vor înregistra

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Prognoza meteo
21/07/2018, 21:35
Prognoza meteo 22 iulie: Vremea devine caniculară! Ce temperaturi se vor înregistra

Prognoza meteo 22 iulie: Vremea devine caniculară, atât în Capitală, cât și în cele mai multe zone din țară! Se vor înregistra temperaturi cu câteva grade mai mari, față de zilele precedente, însă instabilitatea atmosferică rămâne la fel de ridicată.

Vremea se încălzește față de zilele precedente. Se vor înregistra între 27 și 32 de grade Celsius, în jumătatea nordică a țării, iar în cea sudică, între 31 și 36 de grade. Cele mai scăzute valori sunt așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cele mai ridicate în zonă Luncii Dunării. Precipitațiile vor fi sărace, în principal în depresiuni și la munte, unde sunt așteptate și tunete cu descărcări electrice.

Prognoza meteo 22 iulie: în Capitală

În Capitală, va fi o veritabilă zi de vară, potrivit prognozei meteo pentru 22 iulie. Cerul va fi senin, temperaturile în creștere, iar șansele de precipitații, reduse. Maxima zile se va situa în jurul valorii de 30 de grade Celsius, iar minima, în jur de 19 grade.

Prognoza meteo 22 iulie: la munte

Nici la munte nu sunt așteptate averse însemnate cantitativ. Vântul va sufla slab, până la moderat, iar temperaturile așteptate se încadrează între 15 și 26 de grade Celsius. Ploile, însă, vor reveni în forță, de săptămâna viitoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×