Prognoza meteo 21 mai! Vremea va fi călduroasă, dar va ploua!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/05/2018, 18:50
Prognoza meteo 21 mai! Vremea va fi călduroasă, dar va ploua!
Prognoza meteo 21 mai

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de 21 mai! Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade în majoritatea regiunilor, iar în jumătatea vestică a țării, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice în Banat, Crișana, Maramureș, cea mai mare parte a Olteniei și a Transilvaniei, precum și în zonele montane. Astfel de manifestări vor fi mai frecvente și mai intense după-amiaza și seara. Izolat, vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilității atmosferice se vor semnala doar pe spații restrânse, cu precădere în Muntenia. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în special, ale Carpaților Meridionali, în sudul Banatului, dar de scurtă durată și în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo 21 mai! În București vor fi 25 de grade Celsius

În București, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×