Prognoza meteo 21 iunie. Vremea rămâne foarte instabilă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/06/2018, 17:55
Prognoza meteo 21 iunie. Vremea rămâne foarte instabilă!
Prognoza meteo 21 iunie

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în cea mai mare parte a zonei de deal și munte, local în sudul, sud-vestul și nordul țării și pe spații mai restrânse în rest. Astfel de manifestări vor fi mai frecvente pe parcursul zilei, ploile vor avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindină.

Temperaturile maxime vor marca o scădere ușoară în majoritatea regiunilor și vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, Dobrogea și Moldova, acolo unde și disconfortul termic se va menține accentuat. Minimele termice se vor situa între 11 și 22 de grade.

Prognoza meteo 21 iunie. În București vor fi 32 de grade Celsius

În București, valorile termice, în scădere ușoară față de intervalul anterior, se vor situa în continuare peste cele caracteristice perioadei, astfel încât și disconfortul termic se va menține ridicat. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, iar probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai mare pe parcursul zilei. Maxima termică va fi de 31…32 de grade, iar minima de 17…19 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×