Prognoza meteo 21 august. Revin temperaturile ridicate, dar nu scăpăm nici de ploi!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
20/08/2018, 18:49
Prognoza meteo 21 august. Revin temperaturile ridicate, dar nu scăpăm nici de ploi!
Prognoza meteo 21 august

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 21 august! Vremea aduce vești bune pentru cei care se află în vacanță. Revin temperaturile caniculare, dar și disconfortul termic accentuat, însă nu scăpăm nici de ploi. Marți, vremea va fi caldă și în general frumoasă în aproape toată țara. Local la munte și izolat în vest, centru și în nord își vor face apariția unele averse slabe de ploaie însoțite de descărcări electrice, mai ales în cursul după-amiezii. Vântul va suflă slab aproape peste tot, cel mult slab până la moderat în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 27 și 32 de grade în Transilvania și Maramureș și 29-30 de grade în restul teritoriului, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în sudul litoralului.

Prognoza meteo 21 august. În București vor fi 33 de grade Celsius

Temperaturile cresc la București marți, 21 august, cu două grade față de ziua precedentă. Cerul se menține în mare parte senin, iar disconfortul termic este accentuat. Vântul va sufla moderat dinspre NE, iar șansele de precipitații sunt scăzute. Valorile de termometre se încadrează între 33°C și 20°C. Vremea va fi deosebit de caldă în toată săptămâna și nu sunt anunțate ploi în Capitală.

Cum este vremea 21 august la munte

Vremea se menține frumoasă și la munte. Temperaturile vor atinge valori maxime de 28°C și minime de 16°C. Cerul va fi în mare parte senin pe timpul zilei și apar înnorări pe timpul nopții. Vântul suflă variabil și nu sunt anunțate ploi. Veștile despre vreme nu vor fi la fel de bune la munte. De marți, ploile abundente revin.

Cum este vremea 21 august 2018 pe litoral

Vești bune pentru toți turiștii care sunt la mare astăzi! Vremea pe litoral se anunță extrem de călduroasă. Nu sunt anunțate ploi, iar cei care se află la mare se vor bucura de vreme deosebit de frumoasă. Temperaturile se vor încadra între 28 și 18 grade Celsius. Atenție însă, nu uitați să vă protejați pielea de efectul nociv al ulltravioletelor!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×