Prognoza meteo 20 septembrie. Ploi, intensificări ale vântului şi chiar grindină

Filon Stan   
în Hotnews
20/09/2017, 00:15
Prognoza meteo 20 septembrie. Ploi, intensificări ale vântului şi chiar grindină

Vremea va fi instabilă, în general. Mai ales după-amiaza şi noaptea, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în majoritatea regiunilor, posibil trecător, chiar cu aspect de vijelie.

Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi, izolat, 25…30 l/mp. Excepţie va face sud-estul ţării şi extremitatea sa de răsărit, unde vremea va fi predominant frumoasă. Temperaturile maxime, în scădere faţă de cele din ziua precedentă, în vestul şi nord-vestul teritoriului, se vor încadra între 18 grade în Dealurile de Vest şi 30…32 de grade în Bărăgan şi Podişul Dobrogei. Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 20 de grade. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prognoza meteo 20 septembri. Vremea va deveni instabilă!

În Capitală, vremea va deveni, în general, instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, cu precădere spre seară şi noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×