Prognoza meteo 2 mai. Va fi foarte cald, dar va ploua local

înStiri de ultima ora
01/05/2018, 16:43
Prognoza meteo 2 mai. Va fi foarte cald, dar va ploua local
Prognoza meteo 2 mai

Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile vestice și nord-vestice, dar și zona montană, unde mai ales după-amiaza, vor fi înnorări temporar accentuate și doar pe arii restrânse averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în cursul zilei în sud și sud-vest, la munte, iar trecător asociate ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18…22 de grade pe litoral și 30…31 de grade, local, în regiunile intracarpatice, iar cele minime se vor situa între 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 18 grade în Dealurile de Vest. Dimineața și noaptea, mai ales în sud-est, vor fi condiții de ceață.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo 2 mai. În București vor fi 29 de grade Celsius

În București, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×