Prognoza meteo 19 martie. Vremea va fi foarte rece şi va ninge!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
18/03/2018, 21:19
Prognoza meteo 19 martie. Vremea va fi foarte rece şi va ninge!

Vremea va fi deosebit de rece, mai ales în regiunile extracarpatice, iar în Moldova şi în estul Transilvaniei, dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse va fi ger. Temperaturile maxime se vor încadra între -7 grade în nordul Moldovei şi 8…9 grade în Transilvania, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -9 şi 1 grad. Cerul va fi mai mult noros.

Temporar vor fi precipitaţii în toate regiunile, în extindere treptată dinspre sud-vest, iar în jumătatea de sud a ţării şi la munte vor fi în general moderate cantitativ. Acestea vor fi mixte ziua şi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare seara şi noaptea. Se va semnala polei sau gheţuş, în special în sudul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice, dar mai ales în Banat.

Prognoza meteo 19 martie. În Bucureşti, temperatura maximă va atinge…-1 grad Celsius 

În Bucureşti, vremea va fi deosebit de rece, astfel temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -4…-3 grade. În cursul zilei, trecător se vor semnala precipitaţii slabe, mai ales sub formă de lapoviţă, favorizând producerea poleiului. Noaptea, precipitaţiile vor deveni moderate cantitativ şi treptat vor predomina ninsorile, astfel până în dimineaţa zilei de marţi se poate depune strat de zăpadă. Vântul va sulfa în general moderat, cu unele intensificări în cursul nopţii, de până la 45 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×