Prognoza meteo 18 aprilie. Vremea va rămâne călduroasă, dar va ploua

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
17/04/2018, 00:00
Prognoza meteo 18 aprilie. Vremea va rămâne călduroasă, dar va ploua

Vremea va fi uşor mai caldă decăt normal în această perioadă din an, cu temperaturi maxime ce se vor încadra între 16 şi 24 de grade şi minime în general între 3 şi 13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei; va ploua în mare parte a zonei montane, local în Transilvania, sudul Banatului şi Moldova şi pe arii restrânse în dealurile Olteniei şi ale Munteniei, în timp ce în restul ţării ploile vor fi posibile cu totul izolat.

Noaptea înnorări şi condiţii de ploaie vor fi în partea de sud a teritoriului. Izolat, cu precădere în Carpaţii Meridionali şi în Munţii Banatului, se vor înregistra cantităţi de apă de peste 10…15 l/mp. Vântul se va intensifica temporar în estul şi în sud-estul teritoriului şi în zona montană înaltă şi va sufla în general moderat în extremitatea de vest.

Prognoza meteo 18 aprilie. În Bucureşti vor fi 21 de grade Celsius

În Bucureşti, vremea va fi mai caldă decât normal la această dată. Cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×