Prognoza meteo 17 martie. ANM a emis cod galben de ninsori!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
16/03/2018, 00:00
Prognoza meteo 17 martie. ANM a emis cod galben de ninsori!

După doar câteva zile, Primăvara părăseşte România! După temperaturi de 20 de grade Celsius, ne întoarcem la temperaturi negative! Din acest weekend rein ninsorile, iar meteorologii avertizează că se va depune strat consistent de zăpadă!

ANM a emis o altă atenţionare cod galben de precipitaţii moderate cantitativ sub formă de lapoviţă şi ninsoare, cu depunere de strat de zăpadă, precum şi intensificări ale vântului, valabilă în intervalul 17 martie, ora 18.00 – 18 martie, ora 08.00. Zone afectate sunt: jumătatea de nord a Moldovei şi zona Carpaţilor Orientali.

Prognoza meteo 17 martie. Va ninge, iar rafalele de vânt vor atinge 70 de km/h

În jumătatea de nord a Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii la început mixte, ce vor favoriza local depuneri de polei, apoi sub formă de ninsoare. Local se va depune strat de zăpadă. Vântul va prezenta intensificări, cu viteze de 50…55 km/h, iar la munte peste 70 km/h viscolind temporar ninsoarea. Vremea se va răci accentuat, devenind deosebit de rece pentru această perioadă, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×