Prognoza meteo 16 martie! Vremea rămâne caldă, dar va ploua

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
15/03/2018, 00:00
Prognoza meteo 16 martie! Vremea rămâne caldă, dar va ploua

În cea mai mare parte a ţării vremea va fi caldă pentru a doua decadă a lunii martie. Cerul va prezenta înnorări temporare şi va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de vest a teritoriului, precum şi la munte şi izolat în rest. În zonele montane înalte, în general la peste 1700 de metri, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

În Carpaţii Occidentali, nordul Carpaţilor Orientali şi vestul Carpaţilor Meridionali, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15…20 l/mp. Vântul se va intensifica temporar la munte, unde pe creste viteza la rafală va depăşi 70…80 km/h, dar la cote mai reduse şi pentru scurtă durată şi în regiunile vestice, centrale şi estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime în general între 0 şi 9 grade. În special la începutul intervalului, în estul, centrul şi sud-estul ţării, pe arii restrânse se va semnala ceaţă.

Prognoza meteo 16 martie. În Bucureşti vor fi 17 grade Celsius

În Bucureşti, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar spre seară şi la începutul nopţii, trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade. Îndeosebi dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×