Prognoza meteo 15 septembrie! Vremea devine călduroasă în sud-estul ţării

Filon Stan   
în Hotnews
15/09/2017, 00:01
Prognoza meteo 15 septembrie! Vremea devine călduroasă în sud-estul ţării

Vineri 15 Septembrie 2017, vremea se va menţine frumoasă, dar va deveni în general călduroasă în jumătatea sud-estică a ţării. Cerul va fi variabil în nord şi la munte şi mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane înalte şi în regiunile vestice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Dealurile de Vest şi în Maramureş şi 34 de grade în sud-estul teritoriului, iar cele minime se vor situa între 7…8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 20 de grade pe litoral. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 15 septembrie. Temperaturi de vară şinîn Capitală!

În Bucureşti, vremea va fi în continuare frumoasã, dar va deveni călduroasă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 33 de grade, iar cea minimã va fi de 15…17 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×