Prognoza meteo 14 septembrie! Vremea va continua să fie frumoasă

Filon Stan   
în Hotnews
13/09/2017, 23:45
Prognoza meteo 14 septembrie! Vremea va continua să fie frumoasă

Vremea va fi în general, frumoasã, însã temperatura aerului va continua să scadă Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, pe parcursul zilei, când vor mai fi ploi, slabe şi de scurtă durată, local, la munte şi în nord-vest, şi izolat în celelalte regiuni, mai ales în cele nordice, centrale şi de răsărit.

Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări temporare în zona de munte şi local în sudul ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi între 10 şi 14 grade. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 14 septembrie şi 15 septembrie

Vineri, cerul va fi variabil iar vântul va fi moderat în cursul zilei şi slab, pe timpul nopţii. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 28 şi 30 de grade, iar cea minimă se va situa între 13 şi 14 grade, uşor mai coborâtă în zona preorăşenească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×