Prognoza meteo 14 iunie 2018. Caniculă și furtuni cu fulgere

Maria Cristina   
in Stiri de ultima ora
13/06/2018, 19:26
Prognoza meteo 14 iunie 2018. Caniculă și furtuni cu fulgere
Avertizarea de ploi, valabila pana pe 19 august

Prognoza meteo 14 iunie 2018. Caniculă și furtuni cu fulgere  – Potrivit vremea.ro, joi vremea se va menține instabilă în regiunile intracarpatice, unde pe arii extinse va continuă să plouă în averse, care vor fi însoțite de descărcări electrice și izolat de grindină. Cantitătile de apa vor fi mai însemnate în zonă Carpaților Orientali, unde se vor acumula pană la 20-25 de mm. În restul regiunilor tării unele averse slabe de ploaie vor cădea doar spre seară, în mod izolat.

Prognoza meteo 14 iunie 2018. Caniculă și furtuni cu fulgere

Vântul va suflă slab, cel mult slab pană la moderat în cea mai mare parte a tării. Maximele termice vor urcă la prânz pană spre 22-27 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 27-31 de grade în Oltenia, 28-33 de grade în Muntenia și Dobrogea și 26-31 de grade în Moldova, cu valori ușor mai scăzute așteptate în extremitatea nordică a regiuni.

Vremea în București

Locuitorii Capitalei vor avea parte de un cer în mare parte senin, cu maxima zilei de 32°C, iar minima de 18°C. Nu va ploua joi, dar vineri aversele revin în Capitală.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal din cauza lui Putin! Președintele rus a ieșit la dans cu șefa diplomației austriece

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.