Prognoza meteo 14 iulie 2018. Ploi și caniculă

Maria Cristina  
înStiri mondene
13/07/2018, 20:43
Prognoza meteo 14 iulie 2018. Ploi și caniculă
Prognoza meteo 27 august 2018, sunt anuntate furtuni, ploi si descarcari electrice

Din punct de vedere termic Transilvania, Maramureșul și nordul Moldovei vor avea parte de o vreme ușor mai rece în comparație cu normalul climatologic al mijlocului lunii iulie (cu temperaturi maxime de până la 20-25 de grade Celsius), în timp ce restul regiunilor se vor bucură de o vreme normală termic, maximele în cursul după-amiezelor urmând să ajungă până la 27-32 de grade, din nou cele mai ridicate valori fiind așteptate a se înregistra în sudul Olteniei, potrivit Observator.ro.

Vremea în București

Cerul se va menține parțial înnorat și vor fi șanse reduse de precipitații.  Dezlănuțuirea vremii se va produce însă la noapte, când se va porni o nouă serie de furtuni cu fulgere, în urma căreia se va strânge o cantitate de apă de 2 l/m². Cum spuneam, temperaturile scad față de ziua precedenă și vom avea maxime și minime cuprinse între 29°C și 17°C.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×