Prognoza meteo 14 aprilie. Ne aşteaptă o vreme călduroasă în toate zonele ţării

Filon Stan   
in Stirea zilei
13/04/2018, 23:35
Prognoza meteo 14 aprilie. Ne aşteaptă o vreme călduroasă în toate zonele ţării

Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obisnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse si descărcări electrice în Carpatii Orientali, Meridionali si local în Moldova si în Transilvania. Vântul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului si de scurtă durată, asociat averselor, si în celelalte zone.

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 si 26 de grade, mai scăzute în zona litorală, unde se vor înregistra între 14 si 18 grade, iar cele minime, în general, între 4 si 14 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restrânse va fi ceată.

Prognoza meteo 14 aprilie. În Bucureşti vor fi 24 de grade Celsius

În Bucureşti, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 9…10 grade.

Ştirea MOMENTULUI

Prognoza meteo marți 19 septembrie. Temperaturi mult mai ridicate decât ne-am fi așteptat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.