Prognoza meteo 13 septembrie! Vremea va deveni în general frumoasă

Filon Stan   
în Hotnews
13/09/2017, 00:18
Prognoza meteo 13 septembrie! Vremea va deveni în general frumoasă

Prognoza meteo 13 septembrie! Meteorologii anunţă că vremea va deveni în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord, nord-est şi zona montană, dar numai izolat vor fi ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar local şi temporar şi în rest, în cursul zilei.

În zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţã. Temperaturile maxime vor avea valori de la 18…20 de grade în nord şi în centru, pânã la 30…31 de grade în sud-est, iar cele minime se vor încadra între 6 şi 16 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 3 grade, dar şi mai ridicate pe litoral, spre 19 grade. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 13 septembrie! Vremea va deveni frumoasă şi pe litoral, unde vor fi 29 de grade Celsius

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă şi pe litoral! Cerul va fi variabil şi vântul activ. Pe plajă o să fie în continuare foarte cald se vor înregistra cel mult 29 de grade, iar temperatura apei mării va scădea uşor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×