Prognoza meteo 13 iulie. Vremea va fi călduroasă, dar instabilă

Claudiu I   
in Stiri de ultima ora
12/07/2018, 18:53
Prognoza meteo 13 iulie. Vremea va fi călduroasă, dar instabilă
Prognoza meteo 13 iulie

Vremea va fi călduroasă în special în zonele de câmpie, dar și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare la munte, în sudul și în estul țării unde local vor fi averse în general slabe și descărcări electrice. În celelalte zone astfel de fenomene vor fi posibile doar izolat. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 33 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

Prognoza meteo 13 iulie. În București vor fi 31 de grade Celsius

În București, vremea va fi călduroasă, dar și ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales în a doua parte a zilei când vor fi averse în general slabe și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 31 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Ştirea MOMENTULUI

Doi muncitori din Mina Lupeni au fost prinși în subteran

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.