Prognoza meteo 12 septembrie! Ploi răzleţe dar şi temperaturi de 33 de grade Celsius

Filon Stan   
în Hotnews
12/09/2017, 00:25
Prognoza meteo 12 septembrie! Ploi răzleţe dar şi temperaturi de 33 de grade Celsius

Vremea va continua să rămână, în general, caldă în perioada următoare, însă marţi vor fi averse de ploi în mai multe regiuni, potrivit estimărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

În Banat, vremea va fi călduroasă, cu o medie a temperaturilor maxime de 32 – 33 de grade, în Crişana, după o primă zi călduroasă, în care media temperaturilor maxime va fi de 32 de grade, regimul termic va marca o scădere accentuată şi sunt aşteptate ploi răzleţe. În Transilvania, până în data de 20 septembrie, vor alterna intervalele cu vreme caldă şi cele cu vreme răcoroasă. Maximele vor situate în jurul a 31 de grade Celsius. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 12 septembrie! 33 de grade Celsius în Muntenia

În zona Maramureşului, valorile termice diurne vor înregistra 31 de grade Celsius, iar vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a regiunii, cu înnorări răzleţe şi chiar ploi uşoare.

În Dobrogea maximele diurne urmând a se situa, în medien, 29 de grade, iar în Muntenia vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a regiunii, deşi valorile termice diurne vor scădea treptat, de la 33 de grade la 28 de grade, în medie regională.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×